GREENFEES - IN TIJDEN VAN CORONA

Vanaf maandag 11 mei verwelkomen we opnieuw externe spelers. Tijdens de eerste weken kan er enkel telefonisch of per e-mail een reservatie gemaakt worden. Nadien zal dit ook digitaal via I-Golf mogelijk zijn.

De externe spelers dienen met de volgende zaken rekening te houden:

- Zich aan de Park&Play-richtlijnen houden

- Flights van vier zijn opnieuw toegelaten. De gezamenlijke handicap mag de limiet van 108 niet overschrijden. Individueel dient iedere greenfee-speler over minstens hcp 36 te beschikken.

- Greenfees zijn enkel mogelijk op weekdagen (exclusief feestdagen), niet tijdens het weekend.

- Groepsreservaties worden in onze club nog niet aanvaard, enkel individuele flights.

- Enkel reservaties voor diezelfde week mogelijk

- Groepskortingen of promoties zijn momenteel niet van toepassing. Het tarief van 55€ geldt voor alle externe spelers, tenzij ze worden uitgenodigd door één van onze leden of als zij jonger zijn dan 21 jaar. Dan wordt de gangbare korting verrekend.

- Een externe golfer kan slechts eenmaal per week spelen.