Golflessen vanaf 11 MeiSection: flash

GOLFLESSEN

Beste leden, Dear members

Na verificatie van de gepubliceerde wetteksten kunnen de Pro's spijtig genoeg maar golfles geven vanaf 11 mei. Al diegene de reeds een les hadden vastgelegd voor komende week zullen door de Pro's gecontacteerd worden.

We willen jullie ook nog even aangeven dat, tot er een versoepeling is, je uitsluitend met leden van eenzelfde gezin en twee andere leden kan spelen. Je mag dus niet per ronde met andere dan deze twee leden spelen.
We vragen daarom dat als je je inschrijft via i-golf je dit met de andere spelers in dezelfde flight over een te komen.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Unfortunately, after verification of the published legal requirements, our Pros can only start giving lessons from 11th May. Anyone who already booked a lesson for the coming week will be contacted by their Pro.

Until the rules change, you cannot play a round with anyone else than your own family members or two other members. This means you have to continue to share rounds with these chosen members and no one else.  Therefore, if you register via I-Golf, please do not add yourself to a flight without agreeing with the other players.

Merry ChristmasSection: flash

VriesweerSection: flash

Beste leden,

Wegens vriestemperaturen zal op 30 en 31 december 2019 en op 1 en 2 januari 2020 de golfcourse pas open zijn vanaf 12.30 uur.  Het is dus verboden om het terrein, de oefenholes en de oefen greens te betreden voor 12.30 uur.
Hartelijk dank voor uw begrip.

Het secretariaat.

Pro's PrizeSection: flash
Beste leden,
Omwille van het slechte weer, wordt de wedstrijd van vandaag afgelast en verzet naar volgende zondag, 30 september.
De prijsuitreiking zal bijgevolg vanavond ook niet doorgaan.
We zien jullie graag volgende week terug voor de Pro's Prize!