Start to GolfSection: Nieuws

INSCHRIJVINGEN START TO GOLF GEOPEND

Op Paasmaandag 22 april neemt onze club andermaal deel aan het Start to Golf-evenement, een initiatief van Golf Vlaanderen. Tijdens deze opendeurdag kunnen geïnteresseerden kennis maken met de sport en met onze club.

Inschrijven kan via www.starttogolf.be, met starttijden om 10u, 12u en 14u.

JuniorenSection: Nieuws

JUNIOREN SCHRIJVEN WINTER CUP OP HUN NAAM

Na drie kwalificatiewedstrijden tijdens de winter speelden onze junioren afgelopen zondag 17 Februari voor de eerste plaats tijdens de finale van de "Regionale Junior Winter Interclub" @Kampenhout.
Onze junioren wonnen al hun matchplay-wedstrijden tijdens de finale.
Proficiat aan ons Junior Team voor het behalen van de eerste plaats bij de “Junior Winter Interclub 2018-2019”.

Winter MatchplaySection: Nieuws

TUSSENSTAND WINTER MATCHPLAY

De lente doet al stilaan zijn intrede, maar de wintercompetities blijven nog even doorlopen. Hieronder vind je de tussenstand van de Winter Matchplay competitie.

KLIK HIER VOOR DE TUSSENSTAND

BKOSection: Nieuws

BKO VAN START

De loting voor de eerste ronde van de Belgian Knockout voor clubs is een feit. Vanaf vandaag kunnen onze 32 deelnemers het tegen mekaar opnemen.

Blijf op de hoogte van het verloop via onderstaande link.

Andrew en CarolineSection: Nieuws

NIEUWJAARSWENSEN VANUIT PORTUGAL

Christmas in Portugal with the family.

Many thanks to all the Kampenhout members!

We wish you all the very best for a great 2019!