MastersSection: Nieuws

ANGELA JONES SCHRIJFT MASTERS OP HAAR NAAM

Angela Jones kroonde zich afgelopen weekend te Falnuée tot Masters-kampioene. Over twee dagen versloeg ze alle andere nationale clubkampioenen.

Dikke proficiat Angela met deze prachtige prestatie!

Via onderstaande link vind je meer info over deze competitie

WerkzaamhedenSection: Nieuws

SNOEIWERKEN WILDERSEDREEF

Wegens het snoeien van de platanen in de Wildersedreef kan het zijn dat de straat de komende twee weken tijdelijk afgesloten zal zijn. Een omleiding zal dan voorzien worden.

KampSection: Nieuws

SUCCESVOL EERSTE ZOMERKAMP

De junioren hebben hun eerste zomerkamp al achter de rug. In uitstekende omstandigheden konden de jongeren naar hartenlust oefenen. Eind augustus staat het volgende jeugdkamp gepland.

StrokeplaySection: Nieuws

SENIOREN STROKEPLAY KAMPIOENSCHAP

Betty Vanneste en captain Marco Olivares grepen nest naast de titel op het Senioren Strokeplay Kampioenschap dat afgelopen dinsdag en woensdag op onze baan plaatsvond. Na twee ronden eindigden ze beiden als runner-up.

InfoavondSection: Nieuws

INFOAVOND STARTERS

We mochten dit jaar al heel wat starters verwelkomen. Om hen wegwijs te maken in de club en de sport in het algemeen werd een infoavond georganiseerd. Captain Philip Vandenheuvel leidde deze in goede banen.