BKOSection: Nieuws

XANDER ARTOIS NAAR BKO


Xander Artois heeft de Belgian Knockout-competitie in onze club op zijn naam geschreven. In de finale versloeg hij Philippe Van Dessel. Xander mag op zaterdag 1 juni onze club vertegenwoordigen op het officiële BKO-event te Rinkven.
Dames InterclubSection: Nieuws

Interclub DAMES III - Finalist 2019 - Runner Up


Het Ladies III interclub-team heeft zijn nationale titel jammer genoeg niet kunnen verlengen. In de finale op The National (Sterrebeek) moesten ze met 3,5-1,5 de duimen leggen tegen Waterloo.

De dames mogen echter andermaal terugblikken op een schitterend parcours.

Grote dank aan iedereen die dit mogelijk maakte en die tijdens de finale kwam supporteren!


InterclubSection: Nieuws

ENKELE STIJGERS, GEEN DALERS IN INTERCLUB


Onze zeven Interclubteams presteerden sterk tijdens de voorbije Interclubcompetitie voor Men en Ladies. Maar liefst drie teams (Men II, Men IV en Ladies III) eindigden bovenaan hun groep. De andere teams wisten zich allen te handhaven in hun divisie.

Ladies III moet dit weekend nogmaals aan de bak. Net als vorig jaar maakt het team kans op de nationale titel in divisie I. Zondagochtend treffen ze Waterloo in The National.

Proficiat aan allen!


 KLIK HIER VOOR EEN OVERZICHT VAN DE RESULTATEN

(Ladies I)(Men IV)
Start to GolfSection: Nieuws

GROTE OPKOMST VOOR START TO GOLF


Onder een stralende zon daagden op Paasmaandag een recordaantal geïnteresseerden op voor onze jaarlijkse Start to Golf-opendeurdag. De deelnemers maakten op een luchtige manier kennis met de sport en onze club.

 
Junior InterclubSection: Nieuws

JUNIOREN PRESTEREN STERK


Onze junioren (U18) behoren tot de beste acht teams van het land. In de Nationale Junior Interclub-competitie strandden ze in Waregem uiteindelijk in de kwartfinale. Het is voor het eerst dat een Kampenhouts juniorenteam het zo ver schopt.