SeizoensopeningSection: Nieuws

GOLFSEIZOEN FEESTELIJK INGEZET

Afgelopen vrijdag werd het nieuwe golfseizoen, alsook ons nieuw clubhuis The Loft, feestelijk geopend. Wij waren zeer verheugd dat jullie in dermate groten getale aanwezig waren.

Hieronder vinden jullie enkele sfeerbeelden van de avond.

Match PlaySection: Nieuws

FINALE TUSSENSTAND WINTER MATCH PLAY

Het winterseizoen zit er bijna op. Zaterdag staat dan ook alweer de laatste manche van de Winter Match Play-competitie op het programma. In sommige categorieën werd het pleit reeds beslecht, in andere kan het nog alle kanten uit.

Bekijk de klassement via onderstaande link.

KLIK HIER VOOR DE TUSSENSTAND
StormSection: Nieuws

STORM HOUDT LELIJK HUIS

De hevige storm die sinds afgelopen weekend over het land trekt, blijft niet zonder gevolgen voor het terrein. Vele takken en kleine bomen bedolven de baan, maar ook enkele grote exemplaren begaven het.

Holes 3 tot en met 7 zullen hierdoor enkele dagen gesloten blijven.

Start to GolfSection: Nieuws

INSCHRIJVINGEN START TO GOLF GEOPEND

Op Paasmaandag 22 april neemt onze club andermaal deel aan het Start to Golf-evenement, een initiatief van Golf Vlaanderen. Tijdens deze opendeurdag kunnen geïnteresseerden kennis maken met de sport en met onze club.

Inschrijven kan via www.starttogolf.be, met starttijden om 10u, 12u en 14u.

JuniorenSection: Nieuws

JUNIOREN SCHRIJVEN WINTER CUP OP HUN NAAM

Na drie kwalificatiewedstrijden tijdens de winter speelden onze junioren afgelopen zondag 17 Februari voor de eerste plaats tijdens de finale van de "Regionale Junior Winter Interclub" @Kampenhout.
Onze junioren wonnen al hun matchplay-wedstrijden tijdens de finale.
Proficiat aan ons Junior Team voor het behalen van de eerste plaats bij de “Junior Winter Interclub 2018-2019”.