JuniorenlabelSection: Nieuws

JUNIORENWERKING BEKROOND

Wij zijn heel fier om te melden dat de juniorenwerking door Golf Vlaanderen werd bekroond met de hoogste kwaliteitserkenning. Kampenhout is één van de slechts drie clubs die het prestigieuze Eagle Label behaalde. De Vlaamse Golffederatie kent dit kwaliteitslabel toe aan clubs die voldoen aan bepaalde voorwaarden en vooropgestelde normen.

Golfclub Kampenhout zet de laatste jaren fors in op de jeugd en er werden door de commissie tal van inspanningen geleverd om de basis te leggen voor een sterke jeugdwerking.

Alle dank gaat hierbij naar onze Jeugdverantwoordelijken (Marc De Cock & Luk Artois) en het jeugdteam voor de geleverde inspanningen. Een dikke pluim voor hen!

De volgende clubs behaalden labels:

De 18 Rabbit labels:

Antwerp Golfschool, G.C. Beveren, Brabantse Golf, Flanders Nippon G.&B.C. Hasselt, Golfschool Gent, Ieper Open Golf, G.C. Kampenhout, R. Keerbergen G.C., Koksijde Golf Ter Hille, Millennium Golf, G&C.C. Oudenaarde, Golf Puyenbroeck, Rinkven G.C., Spiegelven, Ternesse G&C.C., Waregem Golf, Winge G.&C.C., G.C. Witbos

De 13 Birdie labels:

G.C. Beveren, Brabantse Golf, Damme G.&C.C., Golfschool Gent, Ieper Open Golf,
G.C. Kampenhout, R. Keerbergen G.C., Koksijde Golf Ter Hille, G&C.C. De Palingbeek, Golf Puyenbroeck, Rinkven G.C., Ternesse G&C.C., Waregem Golf

De 3 Eagle labels:

G.C. Kampenhout, Rinkven G.C. en Waregem Golf.

SintSection: Nieuws

SINT IN KAMPENHOUT

Ook dit jaar kwam de sint langs in Kampenhout. Zijn zwarte pieten konden zelfs met een golfclub overweg.

Buggy'sSection: Nieuws

BUGGY RESTRICTIES

Beste Leden,

Wij hebben een volledig zomerseizoen kunnen genieten van een zeer mooie baan dankzij onze greenkeepers.
Om de baan optimaal te houden vragen wij dan ook om de buggy's enkel op de back-nine te gebruiken.

Met dank voor jullie begrip.

SnoeienSection: Nieuws

PLATANEN SNOEIEN IN DE WILDERSEDREEF

Donderdag en vrijdag (10 en 11 oktober) wordt deel twee van de snoeiwerken in de Wildersedreef uitgevoerd. Daardoor kan de ingang van de club of de parking tijdelijk moeilijk bereikbaar zijn.

Alvast bedankt voor jullie begrip.

InterclubSection: Nieuws

SUCCESVOLLE INTERCLUBCAMPAGNE

Onze seniorenteams presteerden zeer sterk in de Interclubcompetitie. Maar liefst drie teams (Dames I, Heren I en Heren 65+) sloten hun reeks als winnaar af. Bijgevolg promoveren ze ook alle drie naar een hogere divisie.
Heren 2 verzekerde zich dankzij twee overwinningen ook van het behoud.

Heren I

Dames I (Niet op de foto's: Krista Herdewijn)