WERKPLAATS - GreenkeepersSection:

Ook aan de greenkeepers werd gedacht bij de investeringen van dit jaar.

Deze week wordt er een betonnen vloer gegoten in de schuur aan de overkant van de weg. Hierdoor kunnen de greenkeepers binnen werken aan hun machines en moeten ze niet altijd in de open loods werken.

Er werd eveneens een mobiele brug aangekocht zodat onderhoud aan de machines ter plaatse kan gebeuren. Hierdoor verhogen we de beschikbaarheid van de machines voor het onderhoud van het terrein.

Golftas Dragen.Section:

TASSEN DRAGEN


Door de vele regen hebben we besloten om voorlopig iedereen te vragen om hun golftas te dragen. Zo kunnen we het terrein nog open houden. 

Gelieve hiermee rekening te houden.


Ladies Weekend Section:

The Ladies Weekend 2021 in Lille was a big success.
Many thanks Colette for organising this great Ladies event!


Robot Fairway MaaierSection:

Golfclub Kampenhout investeert in nieuwe technieken!

Onze golfclub heeft een robot-fairwaymaaier aangeschaft. Deze maaimachine kan de fairways volledig autonoom maaien, zonder een bestuurder. Hierbij worden er uren aan greenkeeping uitgespaard, die dan kunnen gebruikt worden om, daar waar nodig, het terrein te verzorgen.

Indien u een hole speelt waarop deze robotmaaier bezig is, mag u gewoon voortspelen maar probeer de machine niet te raken. De machine stopt op 1 meter van elk obstakel.

Door deze nieuwigheid komt er een bijkomende local rule:
"Als je zeker bent dat je bal de Robot Maaier raakt gedurende je spel dan telt de slag niet. De speler zal een nieuwe bal spelen, zonder strafslag, van de plaats waar zijn vorige slag gemaakt werd."
Als de Robot Maaier je bal beweegt dan pas je Regel 9.6 ("Bal bewogen door externe invloed") toe.Video Robot Maaier in actie!
Belgian Masters SeniorsSection:

!!!!  CONGRATULATIONS CAROLINE  !!!!