Nieuwsbrief maartBeste Golfvrienden, 
                                                    
De kriebelingen zijn aan t komen…… de lente is begonnen …… alléén merken we het nog niet.                     We hebben een winterseizoen gekend zoals nooit tevoren…. Vaak 5 holes gesloten….. een aantal dagen terrein gesloten, een aantal dagen-niet geschikte eclectic-dagen zodat we de winterholes moesten inschakelen…..  De eclectic is dan ook zeer speciaal want holes 3,4,5,6 en 7 konden we maar enkele malen spelen. Maar dat speciale brengt dan ook weer spanning met zich mee…. De kansen waren voor iedereen hetzelfde….. dus….. laat ons hopen dat we ze op onze laatste eclectic nog eens kunnen spelen zodat we toch nog betere scores kunnen behalen dan we al hadden….. De stress zal te snijden zijn !!!!   succes ermee.

Jullie bestuur luistert naar jullie !!!!  Inderdaad doen wij altijd ons best om voor iedereen goed te doen. Soms lukt dit niet en vaardigen we ter goeder trouw een regel   uit om verbeteringen te maken. Zo kondigden we tijdens de algemene vergadering aan dat we rabbits en 9 holes spelers zouden mengen in flights van 18 holes spelers……   oepsie het commentaar kwam van alle uithoeken ! zowel de 18 holes spelers als de 9 holes spelers alsook onze rabbits waren blijkbaar niet gelukkig met deze regel….. dus beslisten we met unanimiteit van stemmen om deze werkwijze NIET in te voeren.

Met betrekking tot de senioren die in 2018 de leeftijd van 75 jaar bereiken, is er voor de heren vanaf het nieuwe seizoen volgende regel van kracht :  Indien de optelsom van je leeftijd en je handicap gelijk is aan of hoger is dan 100….. dan kan je opteren om te spelen vanaf de blauwe tees. Opgelet je keuze is voor het ganse seizoen en kan niet aangepast worden. Gelieve Uw keuze bekend te maken aan Steven welke er dan zal voor zorgen dat je aangepaste strokes op de kaarten komen te staan.

In uitzonderlijke omstandigheden, bv na ziekte, kan je het seniorenbestuur verzoeken om toch goedkeuring te krijgen om van deze regeling gebruik te mogen maken. Het comité zal hierover in eer en geweten beslissen.  Voor de dames die ook aan deze voorwaarden zouden voldoen kunnen we spijtig genoeg niets toestaan aangezien er geen tee boxen zijn die dichter bij de green liggen dan de rode…...

Een korte reminder voor eerstkomende dinsdag 27 maart.  Jan Dierens, sportpsycholoog, komt tussen 18.30 en 20 uur ons onderhouden omtrent onze mentale ingesteldheid tijdens het golfen…. De moeite waard. Onze clubhouse –uitbaters voorzien een  dineetje voor ons aan speciale voorwaarden…. Inschrijven voor beiden is de boodschap indien nog niet gedaan !
MATCHPLAY…. Teams hoog tijd om jullie te vormen…. Het beloofd weer spannend te worden.
 
Op 11 mei gaan we met onze Cultuuruitstap Mechelen verkennen…. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar ….. snel wezen is de boodschap.    Indien interesse , inschrijven en betalen…
Nb :   prijsuitreiking eclectic 2017-2018 en matchplay 2017 op dinsdag 3 april  !!!!!!!!

In mijn naam, maar ook in naam van ons gans bestuursteam,  wens ik  jullie allen een fantastisch golfseizoen                                                                                                  
                                                                                      Jullie Captain,   Joris Van den Bruel-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Tussentijdse info
 

MATCHPLAY 2018

Een nieuw golfseizoen komt stilaan in zicht. Dus tijd om de Matchplay 2018 competitie voor te bereiden.
Het nieuwe wedstrijdreglement staat reeds enkele dagen op onze website. Het is quasi ongewijzigd tov editie 2017. Dank om dit aandachtig te lezen vooraleer uw inschrijving door te sturen. Inschrijven per team blijft uiteraard gratis en kan vanaf 12 maart 2018 t/m 7 april 2018 via email naar egoedgezelschapetscape.net.

Let wel op: de deelnemers moeten een actieve handicapstatus (A) hebben.

Iedereen alvast veel succes met de onderhandelingen voor de teamvorming toegewenst.
 

“CULTURELE” UITSTAP VRIJDAG 11/05/2018 vanaf 13.30u

Zoals reeds kort vermeld tijdens onze vorige ledenvergadering, pikken wij terug op met het organiseren van een “culturele” uitstap op VRIJDAG 11 MEI 2018. Samenkomst op de Grote Markt van Mechelen ter hoogte van brasserie “ De Keizerin”. De wandeling start om 13.30u.

De wandeling  van ca. 1,5 km duurt ongeveer 2,5 u en een tussenstop is voorzien. Twee Mechelse topgidsen vertellen al zingend over het Mechelen van vroeger. Een stukje straattheater in woord en beeld in het plat Mechels met straffe stoten, straatfiguren en liedjes. Maak kennis met Rikskse den bult, Zwette Margriet en Kobe de potbuis.Een verrassende en onverbloemde kijk op Mechelen. Plezier verzekerd ! Nieuwsgierig waarom de St. Romboutstoren bovenaan zwarter is dan onderaan of waarom Mechelaars Astridjes eten? Ontdek het antwoord tijdens deze leuke wandeling in onvervalst gesproken en gezongen Mechels.

Deelnemen  bedraagt slechts 10€ pp. inbegrepen  een consumptie tijdens de tussenstop. Gezien het max.  aantal toegelaten deelnemers  beperkt is tot  50 personen , kunnen wij uw inschrijving pas officieel noteren na ontvangst van uw bijdrage op onze senioren rekening nr. BE48 7340 2706 4827. Dank voor jullie begrip.
Inschrijven voor dit uniek  gebeuren zal mogelijk zijn vanaf 12 maart 2018 via het gewone  i-golf .

Sportieve groeten.

Etienne Goedgezelschap
Vice-Captain Senioren


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Nieuwsbrief januariBeste Golfvrienden en golfvriendinnen,

Met enige vertraging omwille van de terreinomstandigheden,  konden we dinsdag van start gaan met onze eerste eclectic in het nieuwe jaar.

Aan allen die ik nog niet mocht ontmoeten, wens ik een gewèldig, gezond en sportief 2018.

Graag druk ik ook mijn expliciete dank uit aan mijn teamgenoten – bestuursleden die mij in het voorbije jaar niet voor 100 maar voor 200 % ondersteunden. Dank aan jullie allemaal voor jullie positieve medewerking aan de groepssfeer van onze seniorenclub en ik hoop dat jullie ervan genoten hebben.

Dank aan de sponsors welke onze wedstrijden bekroonden met mooie prijzen.

Dank aan het management en het secretariaat van de club.

Een nieuw jaar begonnen…. En onze nieuwe kalender begint ernstige vormen aan te nemen. We gaan er samen weer een spetterend jaar van maken.

Ons travel team getuigde al van ijverig werk en nodigden ons al uit voor deelname aan de uitstap in mei-juni.

Noteer alvast de nieuwe datum voor onze jaarlijkse algemene vergadering op 30 januari die zal doorgaan na de eclectic en aanvang neemt om 17.30 uur. Indien je van plan bent aanwezig te zijn, schrijf je dan in op I-golf indien dit nog niet gebeurd is.

Verder zal er in 2018 ook gewerkt worden aan een “culturele” uitstap.  Datum en uitnodiging  hiervoor volgt later.
 en jawel…. Deze datum mag je ook alvast noteren; op 27 maart, na het eclectic gebeuren komt Jan Dierens naar Kampenhout voor een toespraak en dit tussen 18.30 en 20 uur.

Jan Dierens is Sportpsycholoog en begeleidt menige golfers. Ook al zijn we geen 20 meer…. Op zijn manier leert hij ons hoe we door mentale controle van ons zelf… ons golfspel kunnen verbeteren. Ik was samen met onze vice-captain getuige van zijn uiteenzetting en we waren beiden zo laaiend enthousiast dat we jullie deze ervaring niet willen onthouden.

Ik wens jullie allemaal een goede wintertraining via de eclectics en een uitzonderlijk golfjaar toe.
 
Joris Van den Bruel      -      Captain senioren Golfclub Kampenhout.